English   14408 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




JCI Езиково кафе - Русе/JCI Language Cafe - Ruse

 
JCI България има удоволствието да Ви покани на поредното "JCI Езиково кафе" – социално събитие за упражняване на чужд език с нови запознанства.

JCI Bulgaria would like to welcome you to our next JCI Language Caf? – social event allowing the practice of foreign languages with new acquaintances.

Основната цел на "JCI Езиково кафе" е да Ви предостави възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете, учите или сте учили. Възможността да направите това в разчупена обстановка Ви гарантира интересно ново изживяване.

The main purpose of JCI Language Caf? is to allow you to meet new people with which you can practice talking in a foreign language. The opportunity to do this in a casual environment guarantees for an interesting new experience.

За да участвате в „JCI Езиково кафе" е необходимо да се регистрирате за участие в събитието във Facebook, като заявите езика/езиците, който бихте искали да упражнявате. 

To participate in the JCI Language Caf? we invite you to register in the Facebook event and indicate (by posting) the language you would like to practice. 

Детайли за събитието:
Дата: 27 април 2014 г.
Начало: 16:00 ч.
Място: сладкарница "Юлина", до блок Гагарин

Event details:
Date: 27 April 2014
Beginig: 16:00 h.
Venue: sweet shop "Julina", next to Gagarin 

Поканете Ваши приятели чрез официалното събитие във facebook.

Ще се видим там!
See you there! 

Be better! JCI Bulgaria

Сходни публикации

КУРС: Мъдростта в действие

КУРС: Мъдростта в действие

Новият Акропол ви кани да посетите курс: "Мъдростта в действие"Встъпителната лекция ще се проведе на 19 октомври 2016 г.

Доброволци: да помогнем на кестените

Доброволци: да помогнем на кестените

Скъпи доброволци, Новият Акропол ви кани и тази година да се включите в каузата: ДА ПОМОГНЕМ НА КЕСТЕНИТЕ място на провеждане:

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

Събитието ще се проведе в Central Park Hotel.