Български   3666 NGOs




NGO Profile

National association of industrial security companies

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Other
 
Mission
НАФТСО е сдружение с идеална цел и обединява български търговски дружества, предоставящи услуги в сферата на сигурността. От 2005 г. е член на Конфедерацията на европейските услуги за сигурност CoESS.
 
Organization Targets
Обединяване усилията на всички участвуващи в сдружението за развитие и усъвършенствуване на частната охранителна дейност и други услуги за търговска и лична сигурност, мястото им на пазара на труда, за повишаване на тяхната ефективност, за отстояване на принципите за обществената им значимост, а така също - в сътрудничество с държавните и общинските органи и неправителствените организации - подпомагане на борбата с престъпността.

Last Project

Year:
Ръководство "Най-добра стойност"
 
Description:
Ръководството се разработва за възложители на обществени поръчки, които искат да са сигурни, че избират доставчик за изпълнение на охранителни функции, който предлага не само конкурентна цена, но също така демонстрира умения и възможности за осигуряване на висококачествена и надеждна услуга.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000

History

Национални срещи на частния сектор за сигурност, работни срещи по актуални проблеми, усъвършенствуване на нормативната база, Етичен кодекс на частната индустрия за сигурност, Ден на охранителя и на частната охранителна дейност и др.