Български   3656 NGOs




NGO Profile

Фондация Заедно за бъдещето на Плевен

Фондация Заедно за бъдещето на Плевен

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Youth issues, policies and research
Education
Physical education and sport
 
Mission
В изпълнение на основната си цел Фондацията ще използва своите средства за:

а) организиране на фестивали, състезания, инициативи, образователни дейности и др. мероприятия от национален и международен характер по проблеми, свързани с целите на Фондацията.

б) провеждане, възлагане и подпомагане на проекти и изследвания, както и подкрепа на обществени инициативи, свързани с посочената в чл. 3, ал. 2 цел.

в) финансиране на идеи, проекти и други дейности със собствени на Фондацията и привлечени от сродни международни и местни организации средства в областта на спорта и образованието.

г) събиране и разпространяване на информация и информационни и образователни материали по всички въпроси, свързани с целите на Фондацията, обмен на информация с местни и чуждестранни организации със сходни цели.

 
Organization Targets
а) Провеждане на спортни дейности - игри, инициативи и състезания.

б) Образователни дейности за ученици от всички възрастови групи, организиране на конкурси за есета, творчески инициативи и изграждане на образователни центрове за деца

в) Връчване на призове за постижения в областта на спорта и образованието.

г) Организиране на мероприятия за поддържане и изграждане на паметници на културата, провеждане на изложби и кинопрожекции

д) Организиране на литературни дни

Last Project

Year:
Фотоконкурс за ученици на тема "Пролетта идва"
 
Description:
Идеята на конкурса е учениците да споделят красотата от идването на пролетта, погледнато чрез техния поглед и да запечатат на снимка най-красивата забележителност, която им е харесала и величествената природа.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000