Български   3663 NGOs




NGO Profile

Foundation ”Our children with love ”

Foundation "Our children with love "

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Children
 
Mission
Нашата мисия е да подпомагаме и подкрепяме деца със специални образователни потребности, като предоставяме цялостна грижа и ресурси, които им помагат да развият своя потенциал и да постигнат независимост и щастливо съществуване. Нашата фондация се стреми да бъде гласът и защитникът на тези деца, като насърчаваме осведомеността и разбирането за техните нужди в обществото.
 
Organization Targets
• Предоставяне на качествена подкрепа и грижа за деца със специални образователни потребности чрез насърчаване на индивидуален подход и персонализирана програма за развитие.

• Осигуряване на достъп до специализирани образователни услуги и терапии, които подпомагат развитието и обучението на тези деца.

• Насърчаване на ранна диагностика и интервенция, за да се осигури оптимално развитие и подкрепа в ранната детска възраст.

• Обучение и подкрепа на специалисти, работещи с деца със специални образователни потребности, за да гарантираме качествената им работа и приспособяване към индивидуалните нужди на всяко дете.

• Повишаване осведомеността и разбирането за нуждите и предизвикателствата, пред които са изправени децата със специални образователни потребности и техните родители в обществото.

• Сътрудничество с граждански и образователни институции, за да се осигури цялостна подкрепа за децата със специални образователни потребности.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000