Български   3664 NGOs




NGO Profile

Foundation “For the Family and Children”

Foundation “For the Family and Children”

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
 
Mission
Нашата мисия е да образова, да изгради общност и да предостави на родителите инструментите необходими за пълноценното развитие на децата. За нас е приоритет да подкрепяме интелектуалното развитие на децата в учебните заведения още от ранна детска възраст. Това ние реализираме чрез напълно безвъзмездно изграждане/обновяване и поддържане на модерен и атрактивен уебсайт, който да подпомага цялостното развитие и успех на училището, подобрявайки комуникацията, ангажираността и достъпа до информация. Напълно функционален, модерен уебсайт, съобразен с нуждите на вашата институция.
 
Organization Targets
Нашата цел е да подпомагаме интелектуалното развитие на децата в учебните заведения, чрез напълно безвъзмездно изграждане/обновяване и поддържане на модерен и атрактивен уебсайт, който да оказва положително въздействие върху училищната среда, подобрявайки комуникацията, ангажираността и достъпа до информация.

Last Project

Year:
Детска Градина N45 „Алиса“
 
Description:
Създадохме съвсем нов уебсайт, който предлага изключително лесно и бързо качване на информация, което значително улеснява учителите и администрацията. Сайтът се отличава с модерен и привлекателен дизайн, който осигурява бързо и лесно намиране на необходимата информация. Родителите ще могат да се информират за училищния живот по най-бързия възможен начин.

Учителският труд се представя по модерен и атрактивен начин на всички устройства, което гарантира достъпност и удобство за потребителите, независимо дали използват компютър, таблет или смартфон.

Новата платформа също така осигурява бърза и ефективна комуникация между родители, ученици и учители.

Съществува лесен начин за абониране за всички събития и новини, публикувани на сайта, което гарантира, че никой няма да пропусне важна информация. Това подобрява ангажираността и връзката между всички участници в образователния процес.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000

History

През март 2024 година проведохме онлайн среща с г-жа Стефка Колева, директорката на училището, и представихме нашата програма. Тя реши да включи учебното заведение в инициативата за създаване на модерен уебсайт с атрактивна мобилна версия безплатно.



След това се оказа, че домейна и хостинга не са собственост на детската градина и заедно извървяхме пътя по прехвърляне на собствеността на домейна на учебното заведение и вече можеше да започнем проекта, като обсъдихме техните нужди и започнахме работа по новия уебсайт.