Български   3675 NGOs




NGO Profile

Cogen - Bulgaria

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Legislation, advocacy, public policies
Environment
Other
 
Organization Targets
Насърчаване и подкрепа на когенерацията; популяризиране внедряването на комбинирани енергийни системи и алтернативни източници за производство на енергия; работа за въвеждане на нови критерии за енергийна ефективност сред населението, в т.ч. разясняване, методическа помощ и стимулиране използването на когенераторни групи за комбинирано производство на топлинна и електроенергия с цел повишаване енергийната ефективност и създаване автономни енергийни системи на общинско, градско и районно ниво, както в произвидствените, така и в социални обекти.



Работа за чиста природа, гори и производства; работа по снижаване на вредни емисии и устойчиво развитие; подпомагане на държавните органи в създаването на нормативни актове, указания и решения; приложение на международния опит в областта на когенерацията и енергийната ефективност; разработване на научно-изследователнки и развиващи проекти; работа в сътрудничество с други организации, които имат сходни цели и дейност, с държавни и общински структури, както и с международни организации и ведомства.

Last Project

Year:
Семинар "Финансиране на когенерационни проекти"
 
Description:

Data Privacy Policy

The data in the organization's profile is provided and updated by the organization. It is processed in accordance with the Data Privacy Policy of the NGO Portal. If you are an individual and have objections to the processing of your data, contact the organization or the NGO Portal at admin@ngobg.info or 02 981 5323. You can obtain up-to-date and official information about the organization through the Commercial Register and Register of Non-Profit Legal Entities.

Data from the Central Registry (Jan 2016).

Show CR Data
Насърчаване и подкрепа на когенерацията; популяризиране внедряването на комбинирани енергийни системи и алтернативни източници за производство на енергия; работа за въвеждане на нови критерии за енергийна ефективност сред населението, в т.ч. разясняване, методическа помощ и стимулиране използването на когенераторни групи за комбинирано производство на топлинна и електроенергия с повишаване енергийната ефективност и създаване автономни енергийни системи на общинско, градско и районно ниво, както в произвидствените, така и в социални обекти.nnРабота за чиста природа, гори и производства; работа по снижаване на вредни емисии и устойчиво развитие; подпомагане на държавните органи в създаването на нормативни актове, указания и решения; приложение на международния опит в областта на когенерацията и енергийната ефективност; разработване на научно-изследователнки и развиващи проекти; работа в сътрудничество с други организации, които имат сходни и дейност, с държавни и общински структури, както и с международни организации и ведомства.