Български   3673 NGOs




NGO Profile

Junior Achievement Bulgaria

Junior Achievement Bulgaria

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Youth issues, policies and research
Economic development
Education
 
Mission
Мисията на Джуниър Ачийвмънт България е да образова и вдъхновява младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си.
 
Organization Targets
Ние мотивираме младите хора да бъдат активни и инициативни и ги подготвяме да знаят как и да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
над 500 000

Data from the Central Registry (Jan 2016).

Show CR Data
развитие на гражданското общество; развитие на образованието, наукатаnи техниката; защита на околната среда; създаване на необходими условия за европейска и nсветовна интеграция на България и по-конкретно на нейните млади хора. Фондацията ще осъществява си по следните начини: създаване и прилагане на разнообразни програми за обучение по икономика в началните и средните училища; провеждане на курсове, семинари и други учебни форми; издаване и разпространяване на учебници и учебна литература; издаване и разпространяване на актуална икономическа информация; организиране и провеждане на разнообразни конкурси и бизнес игри.nФондацията набира имуществото си от: дарения или завещания на български и чуждестранни физически и юридически лица; приходи от собственото си имущество; кредити; осъществяване на стопанска