English   14427 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




ФРКБПГО изпълнява „Ориентир в религиите" - проект по програма Еразъм+

 
ФРКБПГО изпълнява „Ориентир в религиите” - проект по програма Еразъм+
От септември 2017 г. Фондация за развитие на културния и бизнес потенциал (ФРКБПГО) започва своята работа като партньор по проект ОРИЕНТИР В РЕЛИГИИТЕ (PATHWAY THROUGH RELIGIONS), номер на проекта 2017-1-IT02-KA201-036784, ръководен от Консорциума на професионалните училища в Тоскана (CIPAT, Италия) и финансиран от Европейската Комисия в рамките на програма Еразъм + Ключово действие 2 Стратегически партньорства.

Основната цел на проекта е да насърчи ролята на училищното образование за подобряване на социалното приобщаване чрез споделяне на знания и опит на партньори от различни държави за взаимно разбиране на религиозните порядки и вярвания и чрез критичен анализ на ролята на основните монотеистични религии в историята на човечеството.

За целите на изпълнение на проекта в България ФРКБПГО търси да включи като асоциирани партньори заинтересовани училища.
Ако смятате, че за Вашето училище би било интересно и полезно да се присъедини, от страницата на фейсбук групата по проекта - https://www.facebook.com/groups/480130615719467/?source_id=572427306282026 - можете да свалите:
1. файл с описание на проекта;
2. файл за представяне на училището;
3. писмо за интерес и присъединяване от страна на училището.
За да се включите в проекта е необходимо да ни изпратите попълнени по мейл - файла за представяне на училището (в word формат) и писмото за интерес и присъединяване от страна на училището (сканирано, с подпис на директора). 
За въпроси и допълнителна информация, както и в случай, че не откривате пакета с документи за включване, може да се свързвате с нас по имейл cubufoundation@gmail.com и на телефони 02/434 2244; 0886576727.
Сайт на проекта: https://pathwaythroughreligions.pixel-online.org/index.php


Сходни публикации

Първо обучение на учители от детски градини в Гърция

Първо обучение на учители от детски градини в Гърция

В периода от 7 до 12 юли 2024 г. в Атина, Гърция, се проведе партньорска среща и „Първо събитие за обучение на учители от

Open call for Bulgarian participants for Erasmus+ Training Course „Peers for diversity” in Căsoaia (Arad county), Romania, dates

Open call for Bulgarian participants for Erasmus+ Training Course „Peers for diversity" in Căsoaia (Arad county), Romania, dates: 01-10 August 2024

Open call for Bulgarian participantsDates: 01-10 August 2024Location: Căsoaia (Arad county), RomaniaTopic of the Project:

Национална олимпиада Advance Web Cup обяви началото на финален кръг!

Национална олимпиада Advance Web Cup обяви началото на финален кръг!

На 1 юли 2024 г. започна дългоочакваният втори и последен етап на Advance Web Cup - Национална олимпиада за млади ИТ ентусиасти